Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.01.2017

Краматорчанин, який 1,5 роки переховувався від правоохоронних органів за скоєння злочину, постане перед судом

30-річний чоловік, за скоєння злочину переховувався від правоохоронних органів та  1,5 роки перебував у міжнародному розшуку. Його затримано у Білорусії та за клопотанням прокуратури екстраговано до України, де він понесе відповідальність відповідно до діючого законодавства.
 
Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування відносно місцевого мешканця, який у серпні 2014 року разом із товаришем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до свого знайомого аби з’ясувати стосунки. Під час спілкування між чоловіками сталася сварка, в ході якої зловмисники завдали численні удари потерпілому в різні частини тіла, які призвели до його смерті.
 
Дії чоловіків кваліфіковано за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження що спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
На теперішній час Краматорською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 30-річного зловмисника.  Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
Додатково: поплічника обвинуваченого, у 2015 році засуджено до 9 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2841