Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2017

За скоєння корупційного злочину посадову особу КЗОЗ «Донецьке обласне бюро СМЕ» засуджено до 7 рокiв позбавлення волі

Завершений судовий розгляд стосовно бухгалтера з розрахунку заробітної плати КЗОЗ «Донецьке обласне бюро СМЕ» за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки ) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) КК України.
 
Так, на підставі складених нею завідомо неправдивих документів КЗОЗ «Донецьке обласне бюро СМЕ» необґрунтовано перерахувало на користь третіх осіб гроші в загальній сумі майже 400 тис грн, що спричинило тяжкі наслідки, у вигляді спричинення матеріальної шкоди Державі в особі КЗОЗ «Донецьке обласне бюро СМЕ» у зазначеній сумі.
 
Завдяки зібраним доказам у ході досудового розслідування та принциповій позиції процесуального керівника, рішенням Іллічівського районного суду м. Маріуполя службову особу КЗОЗ «Донецьке обласне бюро СМЕ» визнано винною та засуджено до 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням адміністративно-господарських функцій строком на 2 роки та з конфіскацією всього належного їй майна.
 
 
                        Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3230