Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2017

З органів прокуратури Донецької області звільнено водія, який вчинив хуліганські дії в одному з кафе м. Покровська

Прокуратура Донецької області продовжує самоочищення. Так, з органів прокуратури звільнено водія, який, влаштував хуліганські дії в одному з кафе міста Покровськ, тим самим вчинивши кримінальне правопорушення.
 
Установлено, що водій однієї з місцевих прокуратур, 29 січня поточного року, перебуваючи у кафе, здійснив декілька пострілів у стелю з травматичної зброї.
 
Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Досудове розслідування проводиться слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області.
 
Наразі слідство триває. Прокуратура наполягатиме на всебічному та об’єктивному розслідуванні вказаного кримінального правопорушення.
 
Нагадаємо, раніше з органів прокуратури Донеччини звільнили  прокурора Слов’янської місцевої прокуратури, який не зупинився на вимогу працівника поліції на блокпосту, через що останній був вимушений застосувати вогнепальну зброю шляхом здійснення попереджувальних пострілів у повітря.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 4323