Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2017

За клопотанням прокуратури заарештовано зловмисника, який вбив 16-річну дівчину та до смерті забив власну бабусю у Мирнограді

60 діб арешту без права внесення застави – такий запобіжний захід обрано для 25-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві молодої дівчини та рідної бабусі.
 
Трагедія сталася 27 лютого у м. Мирнограді. 25-річний чоловік, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, привів додому 16-річну дівчину. У той час вдома знаходилася його 84-річна бабуся. Чоловік почав залицятися до дівчини та отримав відмову, через що вдарив дівчину. Старенька заступилася за молоду гостю, за що також була сильно побита.
Бабусю з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомами,  різаними ранами голови та підборіддя, шоком 2 ступеню та множинними порізами кінцівок доставили до лікарні, де через декілька днів вона померла.
 
Дівчину з чисельними пошкодженнями та травмами було знайдено мертвою. Також у слідчих є інформація про те, що перед вбивством зловмисник зґвалтував неповнолітню. Зараз триває низка експертиз, направлених на з’ясування усіх обставин злочину.
 
Чоловіка було затримано на місці скоєння злочину. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 15 (замах на вбивство), п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України, та за клопотанням Димитровського відділу Красноармійської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2366