Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2017

За клопотанням прокуратури Донецької області заарештовано двох поліцейських, яких підозрюють у отриманні 80 тис грн хабара

Жовтневий районний суд м. Маріуполя задовольнив клопотання прокуратури Донецької області та обрав двом поліцейським, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди), міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою внесення застави у сумі по 128 тис грн для кожного.
 
Нагадаємо, заступника начальника 3 відділу та старшого уповноваженого Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Донецькій області затримали у ніч з 4 на 5 березня на блокпосту автодороги Маріуполь-Мелекіне  після отримання грошей від громадянина у сумі 80 000 гривень.
 
Спецоперацію проводили слідчі прокуратури Донецької області спільно з працівниками Управління СБУ в Донецькій області та Управління внутрішньої безпеки в Донецькій області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції  України.
 
Досудове розслідування, яке проводить слідче управління прокуратури Донецької області, триває.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2558