Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2017

У Краматорську на хабарі у 1000 доларів США затримали працівника патрульної поліції (ФОТО)

Першим слідчим відділом Слідчого управління прокуратури Донецької області за матеріалами Управління СБУ в Донецькій області та за оперативного супроводу Управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України розслідується кримінальне провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди працівником патрульної поліції Управління патрульної поліції Краматорська.
 
Так, до правоохоронних органів звернувся громадянин з інформацією про те, що його знайомий - співробітник патрульної поліції вимагає в нього хабара у сумі 1000 доларів США. За таку суму правоохоронець обіцяє повернути чоловікові раніше вилучене за адміністративне правопорушення водійське посвідчення.
  
У четвер, 23 березня, після передачі коштів у сумі 27 тис грн представники прокуратури області спільно з СБУ та працівниками Нацполіції затримали інспектора чергового відділу чергової служби Управління патрульної поліції у містах Слов’янську та Краматорську, який у теперішній час виконує обов’язки прес-офіцера Управління патрульної поліції у місті Слов’янську та Краматорську.
 
Під час огляду автомобіля, в якому відбувалась передача хабара,  виявлено та вилучено грошові кошти у сумі 27 тис грн.
 
Наразі патрульного поліцейського затримано, вирішується питання про оголошення підозри за ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди), а також обрання міри запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування, яке проводять слідчі прокуратури, триває.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 4268