Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2017

Слідчі прокуратури Донецької області разом з працівниками Управління СБУ в Донецькій області викрили на хабарі у 50 тис грн працівника поліції у місті Харків (ФОТО)

Першим слідчим відділом Слідчого управління прокуратури Донецької області за матеріалами Управління СБУ в Донецькій області розслідується кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди) стосовно працівника поліції.
 
Так, до правоохоронців звернулась мешканка Олександрівського району Донецької області з інформацією про те, що старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції Основянського відділу поліції ГУ НП в Харківській області вимагає від неї неправомірну вигоду у сумі 100 тис грн. За ці кошти правоохоронець обіцяє не притягувати до кримінальної відповідальності її сина - студента технікуму, який, начебто, скоїв хуліганські дії.
 
Під час розмови із поліцейським жінка вмовила зменшити суму хабара вдвічі, на що правоохоронець погодився.
 
У середу, 19 квітня, слідчі прокуратури спільно із співробітниками СБУ викрили хабарника «на гарячому». Під час обшуку в автомобілі поліцейського виявлено та вилучено грошові кошти у сумі 50 тис грн, отримані в якості неправомірної вигоди. Наразі поліцейського затримано.
 
Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.
Тривають невідкладні слідчі дії.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 4202