Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2017

Винуватця загибелі двох людей у ДТП на Донеччині засуджено до 7 років позбавлення волі

Слов’янський міськрайонний суд виніс обвинувальний вирок у справі водія, який, будучи напідпитку, сів за кермо та скоїв смертельну ДТП.
 
У ході судового процесу встановлено, що у ніч на 8 січня поточного року  26-річний мешканець м. Слов’янська, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, під час керування автомобілем «Hyundai Elantra» в умовах ожеледиці перевищив дозволену для населених пунктів швидкість та не впорався з керуванням. Автомобіль винесло на праве узбіччя та вдарило об залізобетонну опору міського освітлення, внаслідок чого 20 та 26-річна жінки, що знаходились у салоні, загинули на місці, а двоє інших пасажирів отримали травми. 
 
Як з’ясувалось в ході розслідування, вказаний чоловік знаходився в ту ніч за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.
 
Спираючись на ці та інші вагомі доводи, надані державним обвинуваченням, яке підтримувала прокуратура Донецької області, суд визнав водія винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб), та засудив до 7 років за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2813