Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2017

На Донеччині на лаві підсудних опинився чоловік, який надав хабар працівникові поліції

За належного процесуального керівництва прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який надав хабара працівнику правоохоронного органу.
 
Установлено, що наприкінці березня працівники Дружківського відділення поліції Краматорського відділу поліції ГУНП в Донецькій області під час патрулювання зупинили легковий та бортовий вантажний автомобілі, які перевозили деревину. За фактом незаконної порубки лісу було розпочато кримінальне провадження. Автомобілі вилучили та наклали на них, а також на деревину та бензопилу арешти.
 
В подальшому 36-річний водій легкового автомобіля, усвідомлюючи той факт, що він є фігурантом кримінального провадження, звернувся до начальника слідчого відділення Дружківського ВП  Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області з пропозицією надати останньому 2000 гривень за повернення йому вилучених речей, а також за подальше сприяння у його противоправній діяльності з незаконної порубки лісу на території м. Дружківка та Костянтинівського району.
 
Розуміючи протиправність запропонованих дій, правоохоронець надав письмову згоду на участь у документуванні злочинної діяльності чоловіка.  Під час передачі неправомірної вигоди працівникові поліції вказаного чоловіка затримали, а предмет неправомірної вигоди вилучили.
 
Обвинувальний акт за ч.3 ст.369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) КК України наразі прокуратурою затверджено та скеровано для розгляду до суду.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2572