Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2017

У Краматорську обрано запобіжний захід трьом мешканцям Полтавщини, які підозрюються у незаконному заволодінні автомобілем

За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури трьом чоловікам, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб) КК України, Краматорський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 33 тис 680 грн для кожного.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 1 лютого поточного року під час перебування у м. Краматорську мешканці Полтавщини 1987, 1994 та 1995 р.н., вирішили незаконно заволодіти автомобілем “Honda-Acсord” 2010 року випуску, вартістю близько 10 000 доларів США, який знаходився на охоронюваній стоянці.
 
Встановивши місцезнаходження вказаного автомобіля за допомогою GPS-навігації, зловмисники скористались дублікатами ключів та потрапили до салону іномарки, після чого виїхали на ній до м. Полтави, де продали, а вирученими коштами розпорядились на власний розсуд.
 
На даний час перевіряється інформація щодо причетності вказаних осіб до злочинної схеми аналогічного викрадення автомобілів у інших областях України. 
 
Досудове розслідування під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2696