Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2017

Прокуратурою Донецької області спільно з податківцями ліквідовано потужний конвертаційний центр з обігом понад 1 млрд грн (ФОТО)

29 червня прокуратурою Донецької області спільно із співробітниками оперативного, слідчого підрозділів податкової міліції, а також управління оперативного забезпечення на окремих територіях зони АТО ГУ ДФС у Донецькій області у рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), що призвело до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах) КК України ліквідовано міжрегіональний конвертаційний центр з обігом понад 1 млрд грн.
 
 
 
Встановлено, що зловмисники, використовуючи офісні приміщення у Донецькій та Миколаївській областях, працювали з клієнтами з Донецької, Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської, Харківської та інших областей України, надаючи підприємствам реального сектору економіки послуги з мінімізації податкових зобов’язань.
 
 
Під час санкціонованих судом обшуків виявлено та вилучено 35 печаток фіктивних підприємств, комп’ютерну техніку, документи бухгалтерського обліку, банківські картки, чорнові записи тощо, а також грошові кошти на загальну суму понад 600 тис грн.
 
Наразі проводяться усі необхідні оперативно-слідчі та розшукові дії щодо встановлення повного кола осіб, причетних до зайняття вказаною протиправною діяльністю.
 
Досудове розслідування триває.  
 
                        Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 3096