Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2017

На Донеччині попереджено вивезення близько 40 вагонів деревини вартістю понад 1 млн грн на тимчасово непідконтрольну територію (ФОТО)

Прокуратурою Донецької області спільно із співробітниками оперативного та слідчого підрозділів податкової міліції, а також управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області в ході досудового розслідування кримінального провадження виявлено факт прикриття незаконної діяльності щодо перевезення деревини на не підконтрольні території залізничним транспортом.
 
Так, група осіб на території Донецької та Одеської областей створила фіктивні суб’єкти підприємницької діяльності, та в період 2017 року, шляхом складання та видачі неправдивих супровідних документів на товар, який переміщується залізничним транспортом на тимчасово непідконтрольну територію України, незаконно перевозили до м. Донецька різноманітні товарно-матеріальні цінності.
 
Під час розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 205 КК України (фіктивне підприємництво) попереджено вивезення на непідконтрольну територію Донбасу майже 40 вагонів деревини на суму понад 1 млн грн, що заготовлювалась лісгоспами Західних регіонів держави.
 
Тривають невідкладні слідчі дії.    
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2875