Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2017

Колишнього керівника відділу освіти Покровської міської ради судитимуть за розтрату понад 400 тис грн бюджетних коштів

Красноармійською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника відділу освіти Покровської міської ради, яка обґрунтовано обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366(службове підроблення) та  ч. 5 ст. 191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.
 
         Досудовим розслідуванням установлено, що у липні 2016 року між відділом освіти Покровської міської ради та підприємцем укладено договір підряду, предметом якого є капітальний ремонт одного з комунальних дошкільних навчальних закладів м. Покровська на загальну суму  майже 1,5 млн грн.
 
         Колишній начальник відділу освіти Покровської міської ради підписала акти виконаних робіт з капітального ремонту дитячого садка, достовірно знаючи, що деякі роботи, зокрема: з утеплення фасадів мінеральними плитами з оздобленням декоративним розчином, оздоблення вікон, монтаж світильників та інші - не виконано в повному обсязі.
 
         Таким чином, своїми умисними діями посадовець  здійснила службове підроблення, а також, зловживаючи своїм службовим становищем, допустила розтрату коштів державного бюджету, спрямованих на відновлення і розвиток інфраструктури Донецької області в сумі понад 400 тис грн.
 
         
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2732