Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2017

На Донеччині заочно судитимуть прокурора-зрадника, що працює на терористів «ДНР» (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування злочинної діяльності колишнього працівника органів прокуратури України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 40-річна мешканка м. Донецька, будучи восени 2014 року звільненою за власним бажанням з посади прокурора Донецької міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, з січня 2015 року співпрацює з терористичною організацією «ДНР».
 
 
На даний час зрадниця обіймає посаду заступника начальника організаційно-контрольного відділу так званої «Генеральної прокуратури ДНР», який здійснює організаційне забезпечення управлінських заходів «Генерального прокурора ДНР» і його заступників та контролює незаконну діяльність органів та підрозділів відомства.
 
Пособниця терористів надає злочинні накази підпорядкованим їй особам та здійснює контроль за додержанням нормативно-правових актів, прийнятих всупереч Конституції України та направлених на порушення прав громадян України, що проживають на тимчасово захопленій бойовиками території Донеччини.
 
Дії обвинуваченої кваліфіковано як участь та сприяння діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України).
 
На даний час обвинувальний акт спрямовано до суду для проведення заочного судового розгляду.
 
Жінці загрожує до 15 років за ґратами.
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3210