Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2017

За клопотанням прокуратури, жінку, яка скоїла замах на вбивство власної дитини, відправлено до спеціалізованого медичного закладу

Суд задовольнив клопотання Артемівської місцевої прокуратури про поміщення жінки, підозрюваної у замаху на вбивство власної дитини, до психіатричного закладу.
 
Установлено, що 36-річна мати, яка нанесла своєму 8-річному синові численні удари кухонною сокирою по голові, з 2015 року перебуває на обліку у лікаря-психіатра з діагнозом «шизофренія».
 
Досудове розслідування  за ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 (замах на вбивство малолітньої дитини) КК України під процесуальним керівництвом Артемівської місцевої прокуратури триває. Встановлюються всі обставини скоєння злочину.
 
Нагадаємо, 10 вересня жителька м.Соледар кухонною сокирою вдарила свого сина по голові, внаслідок чого дитина отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій мозку важкого ступеня, набряк та набухання головного мозку. Хлопчик знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні м. Бахмут у вкрай важкому стані.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2662