Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2017

У Волновасі судитимуть директора товариства, який привласнив майже 150 тис грн, що виділили на капремонт покрівлі

Волноваською місцевою прокуратурою до суду спрямовано обвинувальний акт за фактом службового підроблення та привласнення державних коштів директором товариства з обмеженою відповідальністю.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2016 року директор товариства склав та підписав акт приймання виконаних будівельних робіт з капітального ремонту покрівлі житлового будинку, розташованого в м. Вугледарі, та передав його голові правління Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.
 
На підставі зазначеного фіктивного документа виконавчий комітет Вугледарської міської ради виділив бюджетні кошти на суму майже 150 тис грн,  які в подальшому перерахували приватному товариству.
 
Проте, як встановили слідчі, до акту обвинувачений вніс неправдиві відомості, а вказані ремонтні роботи фактично не проводились.
 
Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. За вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2479