Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2017

Мешканця Великоносілківського району судитимуть за самовільне зайняття 4 га землі

Красноармійською місцевою прокуратурою погоджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця с. Піддубне Великоновосілківського району, який без будь-якого дозволу вів сільськогосподарську діяльність на самовільно зайнятій земельній ділянці.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що на початку червня поточного року  43-річний чоловік, не маючи жодних документів на право користування земельною ділянкою лісогосподарського призначення площею 4 га, що знаходиться за межами населених пунктів Піддубненської сільської ради, за допомогою власного трактора засіяв її насінням соняшника. В результаті вказаних незаконних дій державі, як власнику землі, завдано шкоди на суму майже 90 тис грн.
 
Слідчими повністю доведено провину чоловіка у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику) КК України.
 
Досудове розслідування завершено.
 
Обвинувачуваному загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2434