Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2017

У Костянтинівці судитимуть директора будівельної фірми, який заволодів бюджетними коштами

За належного процесуального керівництва Костянтинівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно керівника приватного підприємства, який намагався незаконно збагатитися на ремонті житлового фонду.
Встановлено, що у липні 2016 року директор будівельної фірми, що знаходиться у м. Костянтинівці,  шляхом внесення недостовірних відомостей до актів виконаних робіт з герметизації стиків зовнішніх стінових панелей житлових будинків завищив обсяги фактично виконаних робіт на суму майже 80 тис грн.
 
В результаті порушення законодавства на рахунок підприємства незаконно зараховано вказані бюджетні кошти.
 
Дії обвинуваченого прокуратурою кваліфіковано за ч. 1 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України. Під час досудового розслідування збитки, спричинені підприємством місцевому бюджету, відшкодовано у повному обсязі.
 
На даний час обвинувальний акт спрямовано до Костянтинівського міськрайонного суду для розгляду по суті.
 
Максимальне покарання за санкціями статей - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2471