Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2017

У Покровському районі депутата сільської ради визнано винним у суміщенні приватних інтересів зі службовими обов'язками

Адміністративне стягнення у вигляді штрафу на користь держави отримав у якості покарання за вчинене корупційне правопорушення депутат Миролюбівської сільської ради Покровського району Донецької області.
 
Красноармійська місцева прокуратура забезпечила розгляд у суді адміністративних протоколів, складених Управлінням захисту економіки в Донецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України стосовно 62-річного мешканця с. Миролюбівка.
 
Будучи депутатом, чоловік під час сесії сільської ради не повідомив колег про наявний у нього конфлікт інтересів та проголовував за прийняття рішень щодо затвердження технічної документації для встановлення меж земельної ділянки на місцевості для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд своєму синові.
 
Таким чином депутат порушив Закон України «Про запобігання корупції» та скоїв адміністративні правопорушення, передбачені ч.1, ч.2 ст. 172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).
 
Згідно із постановою суду, на чоловіка накладено штраф у розмірі 250 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 4250 гривень.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2699