Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2017

У Костянтинівці заарештовано чоловіка, який підірвав гранату біля кафе, внаслідок чого двоє людей зазнали поранень

30 жовтня за клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  чоловіку, який підозрюється у підриві гранати біля одного з кафе міста Костянтинівка.
 
Установлено, що 27 жовтня, близько опівночі, 33-річний раніше судимий за розбійний напад мешканець м. Костянтинівки, знаходячись біля входу до кафе у стані алкогольного сп’яніння, привів у бойову готовність предмет, схожий на гранату РГД-5, та кинув його у бік сміттєвих баків.
 
У результаті вибуху двоє чоловіків 30 та 31 років отримали поранення. Також пошкоджено автомобіль марки «ВАЗ-2101», що був припаркований біля кафе.
 
Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета, пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.
 
Варто зазначити, що на даний час на розгляді Костянтинівського міськрайонного суду вже перебувають два обвинувальні акти стосовно вказаного правопорушника - за ч. 1 ст. 309 (незаконне виготовлення, наркотичних засобів) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
 
За рішенням суду, чекати вироків, у тому числі і по вказаним провадженням, підозрюваному доведеться у слідчому ізоляторі.       
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
                     
 

кількість переглядів: 2210