Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2017

Чоловіка, який у бійці завдав смертельних травм знайомому, засуджено да 8 років позбавлення волі

Перший заступник керівника Маріупольської місцевої прокуратури №1 підтримав публічне обвинувачення в суді у кримінальному провадженні за ч.2 за ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України стосовно мешканця м. Маріуполя.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням  встановлено, що у квітні поточного року 34-річний чоловік прийшов у гості до свого знайомого. Між чоловіками, які перебували у стані алкогольного сп’яніння,  на ґрунті особистих неприязних відносин виникла сварка.
 
"Гість завдав потерпілому руками і ногами щонайменше 5 ударів в область голови, що призвело до чисельних травм, від яких останній помер. Не зважаючи на те, що обвинувачений своєї провини не визнавав, нами надано суду достатньо беззаперечних доказів його винуватості", - підкреслив перший заступник керівника Маріупольської місцевої прокуратури №1 Олег Марченко.
 
Приморський районний суд м. Маріуполя погодився із принциповою позицією прокурора, який, враховуючи тяжкість вчиненого злочину, наполягав на суворому покаранні, та засудив чоловіка до 8 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2934