Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2017

На Донеччині прокуратура спільно з СБУ та ДФС виявили контрафактну продукцію на суму понад 3 млн грн (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.
 
 
 
            Сьогодні, 23 листопада, з метою припинення фактів зберігання та реалізації контрафактних тютюнових виробів, прокуратурою Донецької області спільно з оперативним управлінням, слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби України у Донецькій області та об’єднаним штабом Центрального управління СБУ в районі проведення АТО проведено 5 санкціонованих обшуків складських приміщень на території міст Дружківка, Краматорськ, а також Костянтинівського району.
 
 
 
            За результатами проведених заходів влучено 150 тисяч пачок тютюнових виробів відомих марок з ознаками фальсифікації на загальну суму понад 3 млн гривень.
 
 
Наразі тривають невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення кола осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

кількість переглядів: 2969