Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2017

У Краматорську двом чоловікам оголошено підозру у самовільному засіванні соняшником понад 70 га земель, що належать державі

У рамках розслідування кримінального провадження за ч. 2   ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю) КК України, правоохоронними органами встановлено двох осіб, які без правовстановлюючих документів здійснювали на землях Краматорської міської ради сільськогосподарську діяльність.
 
«Вступивши у злочинну змову у листопаді 2016 року, чоловіки 38 та 39 років самовільно зайняли 4 земельні ділянки, розташовані вздовж траси Краматорськ – Дружківка, загальною площею близько 90 га. Частину угідь площею 70 га із залученням сторонніх осіб, які не знали про їх злочинні наміри, та сільськогосподарської техніки зловмисники обробили та засіяли соняшником. Спричинена таким чином державі матеріальна шкода склала близько 118 тис грн», - повідомила прокурор Краматорської місцевої прокуратури Ольга Сосновенко.
 
Наразі обом чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення.
 
Нагадаємо, завдяки принциповій і наполегливій позиції прокуратури, судом прийняті рішення про арешт земельних ділянок та реалізацію вирощеної культури у дохід держави.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2741