Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

У Краматорську судитимуть двох викладачок професійного ліцею

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування за фактом скоєння двома посадовими особами навчального закладу кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.
 
Установлено, що у червні 2015 року,  під час проведення державної підсумкової атестації, дві жінки, будучи викладачами державного професійно-технічного навчального закладу м. Краматорська та членами атестаційної комісії, умисно внесли до протоколів відомості щодо начебто успішного складання атестації з фізики та математики учнем 3 курсу, який фактично у той час знаходився за межами України.
 
На підставі вказаних завідомо неправдивих офіційних документів юнака було допущено до складання державної кваліфікаційної атестації та у 2016 році він отримав диплом про закінчення навчання у вказаному закладі. 
 
Слідством зібрано усі докази протиправної діяльності обвинувачених, та їх подальшу долю визначатиме суд. Крім того, наразі вирішується питання про скасування результатів вказаної атестації та визнання недійсним диплома, незаконно отриманого випускником.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2870