Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2019

На виїзді з міста Маріуполя затримано громадянина Туреччини, який намагався вивезти з України дівчину для сексуального рабства

25 березня за процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими Головного управління Національної поліції в Донецькій області спільно з Головним відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Донецькій та Луганській областях затримано громадянина Туреччини за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 149 (торгівля людьми) КК України.
              
 
У ході першочергових слідчих дій встановлено, що 41-річний чоловік, за попередньою змовою з іншою особою, підшукував на території  м. Маріуполя молодих жінок, які знаходились у важкому соціальному та матеріальному стані, з метою їх вербування та подальшого переміщення до Туреччини для сексуальної експлуатації.
                                     
Чоловіка затримано на виїзді з м. Маріуполя разом із 20-річною жертвою під час прямування на рейсовому автобусі до аеропорту  м. Запоріжжя.
На теперішній час вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у скоєнні зазначеного правопорушення та обрання запобіжного заходу.
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2620