Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

60 діб тримання під вартою: заарештовано чоловіка, який під час застілля вдарив товариша ножем в область грудної клітини

За клопотанням  Красноармійської  місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб мешканцю м. Мирнограда, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15,  ч. 1 ст. 115 (закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 5 травня 48-річний неодноразово судимий чоловік разом з двома товаришами вживав за місцем свого мешкання спиртні напої. Після чергової чарки між ним та одним з гостей виникла словесна сварка з приводу того, що чоловік висловився нецензурною лайкою на його адресу. Обурений хазяїн схопив зі столу кухонного ножа та два рази ударив їм свого 34-річного опонента в область грудної клітини.
 
Третій товариш відтягнув пораненого друга від нападника, чим запобіг більш трагічному розв’язанню виниклого конфлікту.
 
З проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини потерпілого доставлено до лікарняного закладу, а його кривдника – до слідчого ізолятору.
 
Досудове розслідування триває.
 
                              Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1791