Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

Чоловіку повідомлено про підозру в умисному позбавленні життя 50-річної жінки

За погодженням з Краматорською місцевою прокуратурою 44-річному уродженцю Харківської області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що вранці 5 травня чоловік під час розпивання спиртних напоїв вдома у знайомої жінки посварився з нею та завдав декілька ударів кулаком в обличчя. Утім цей конфлікт не завадив їхній зустрічі наступного дня. Після тривалого застілля пара знову посварилась і гість, зіштовхнувши хазяйку з ліжка на підлогу, став бити її ногами по тулубу і голові.
 
Від отриманих тілесних ушкоджень, у тому числі сполученої тупої травми голови і грудної клітини з множинними переломами ребер, а також набряку головного мозку 50-річна потерпіла померла на місці.
 
Труп жінки виявлено 11 травня її матір’ю, яка, знепокоївшись з причини втрати зв’язку з донькою, увійшла до квартири у супроводі правоохоронців.
 
На теперішній час підозрюваного встановлено та затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1774