Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2019

У Маріуполі викрито трьох осіб, які вербували жінок для сексуальної експлуатації у Чеській республіці

10 липня за процесуального керівництва прокуратури Донецької області спільно з Головним управлінням Служби Безпеки України в Донецькій та Луганській областях та Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області викрито 45-річного, 54-річного та 38-річну мешканців м. Маріуполя за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми за попередньою змовою осіб щодо декількох осіб) КК України.
 
          
 
У ході першочергових слідчих дій встановлено, що наприкінці 2018 року, троє спільників підшукували у м. Маріуполі молодих жінок, які знаходились у важкому соціальному та матеріальному стані, з метою їх вербування та подальшого переміщення до м. Прага Чеської республіки для сексуальної експлуатації. На території вказаної країни потерпілі за грошову винагороду, яка розподілялась між зловмисниками, надавали сексуальні послуги.
 
 
           
 
Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення трьом особам про підозру у скоєнні зазначеного правопорушення та обрання запобіжного заходу.
 
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2084