Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2020

На одержанні хабаря у розмірі 700 доларів США викрито посадовця державного підприємства

Під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури № 1 слідчими Центрального відділу поліції ГУ НП в Донецькій області за оперативного супроводу працівників ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях службову особу державного підприємства «Донецький експертно-технічний центр Держпраці» викрито на одержанні неправомірної вигоди, поєднаному з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
         
 
 Досудовим розслідування встановлено, що у листопаді 2020 року технічний експерт державного підприємства «Донецький експертно-технічний центр Держпраці» вимагав у приватного підприємця неправомірну вигоду. За 700 доларів США чоловік обіцяв не перешкоджати реєстрації та подальшому оформленню двох навантажувачів.
 
Під час одержання хабаря посадовця викрито та затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2200