Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2015

За клопотанням прокуратури на Донеччині заарештовані 5 міліціонерів, які причетні до незаконного транспортування продуктів на тимчасово окуповані території

Рішенням Краматорського міського суду Донецької області 5 міліціонерам, які супроводжували вантажівку з 10 тонами м’ясної продукції на тимчасово окуповану територію, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Суд залишив правоохоронців за ґратами, із можливістю виходу під заставу у розмірі близько 40 тис грн. для кожного.
 
На вказане рішення суду прокуратура зараз готує апеляційну скаргу щодо збільшення суми застави.
 
Як встановили слідчі прокуратури, правопорушниками виявилися міліціонери роти спеціального призначення ГУМВС України у Дніпропетровській області. Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень).
 
Нагадаємо, 17 вересня у Донецькій області на трасі «Костянтинівка-Донецьк» представники звідної мобільної групи БМ-1 затримали два автомобілі (вантажний та автомобіль супроводу), які направлялися у бік тимчасово окупованої бойовиками території. Під час огляду транспортних засобів у вантажному автомобілі виявлено 10 тон м’ясної продукції, а супроводжували вантаж 5 осіб, які, як виявилося, є міліціонерами.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
                                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3120