Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2016

За скоєння зухвалого вбивства жінка проведе за ґратами 11 років

Завдяки обґрунтованій позиції прокуратури, жінку-вбивцю засуджено до реальної міри покарання.
 
Під час судових слухань встановлено, що 31 березня 2015 року мешканка міста Бахмут (Артемівська) разом з двома чоловіками розвивала спиртні напої.
 
В ході конфлікту, який раптово виник між присутніми, жінка вирішила вбити одного із чоловіків. Схопивши кухонний ніж, вона завдала ним більше 20 ударів, пошкодивши таким чином грудну клітину,  живіт, легені, голову та інші частини тіла потерпілого. Від отриманих травм чоловік помер на місці скоєння злочину.
 
Тим часом інший товариш по чарці намагався завадити жінці наносити удари.  Розуміючи, що чоловік є свідком вбивства, жінка вдарила його ножем, після того як він впав на підлогу, вона перевернула його  та нанесла ще один удар ножем в шию. Завдяки наданій медичній допомозі, чоловік залишився живим.
 
Підтримуючи позицію державного обвинувачення, суд врахував, що обвинувачена не працює, негативно характеризується за місцем проживання, перебуває на диспансерному обліку у лікаря-психіатра, на диспансерному обліку у лікаря-нарколога, вже вчиняла раніше вбивство та перебувала у стані алкогольного сп’яніння, визнав її винною та засудив до 11 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2911