Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2016

У Дружківці жорстокого вбивцю 26-річної жінки засуджено до 17 років позбавлення волі

Дружківським міським судом  підтримано позицію державного обвинувачення та визнано винним місцевого мешканця у скоєнні жорстокого вбивства жінки.
 
У ході судових слухань встановлено, що  у січні 2014 року 38-річний, раніше неодноразово судимий за тяжкі злочини мешканець міста Дружківка, відомий місцевим під прізвиськом «Клешня», перебуваючи в громадському місці у стані алкогольного сп’яніння, посварився з молодою жінкою.
 
В ході конфлікту він наніс їй 14 ударів ножем у голову, живіт та шию. Від отриманих поранень потерпіла загинула на місці. У неї залишився 5-річний син.
Згодом зловмисника було затримано та заарештовано.
 
В суді він своєї провини не визнав, але державним обвинуваченням, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, його провину було доведено повністю.
 
Суд підтримав позицію прокуратури, визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст.125 (легкі тілесні ушкодження), ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України та призначив остаточне покарання у вигляді 17 років позбавлення волі.  
 
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 3076