Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2016

За клопотанням прокуратури заарештовано посадову особу ДТЕК «Донбасобленерго», яка підозрюється в отриманні хабара у сумі 30 тис грн

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою.
 
Встановлено, що начальник ПАО «ДТЕК «Донбасобленерго» РЕМ міста Костянтинівки вимагав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 40 000 гривень за не складання акту про самовільне підключення до електромереж та не накладення штрафних санкцій.
 
17 травня, під час отримання частини хабара у сумі 30 000 гривень, 42-річного посадовця було затримано правоохоронцями в його службовому кабінеті. Грошові кошти виявлено та вилучено.
 
На даний час очільнику установи повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 368-3 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
За клопотанням прокуратури судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 435 тис грн.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 3327