Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2016

За клопотанням прокуратури суд заарештував мера Торецька, який підозрюється у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України та участі у терористичній організації (ФОТО)

17 серпня Краматорський міський суд задовільнив клопотання прокуратури Донецької області та обрав для мера міста Торецька Володимира Слєпцова міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.
 
Нагадаємо, міського голову підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України) КК України.
 
За даними слідства, яке проводять слідчі СБУ в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донеччини, Володимир Слєпцов пов'язаний з організацією та проведенням на території м. Торецька незаконного референдуму щодо оголошення державної самостійності терористичної організації «ДНР».
 
Повідомлення про підозру у вчиненні вказаних злочинів 17 серпня йому вручив особисто прокурор Донецької області Євген Бондаренко.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3304