Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2016

Прокуратура Донеччини контролює розслідування за фактом масової загибелі людей у м. Лиман від отруєння сурогатами алкоголю

26 та 27 вересня поточного року до чергової частини Лиманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області надійшли повідомлення від бригади швидкої допомоги та лікарів про загибель 5 людей внаслідок отруєння сурогатами алкоголю в м. Лиман Донецької області.
 
Серед загиблих – двоє жінок та троє чоловіків 1987,1975, 1974, 1963, 1982 років народження. Попередня причина смерті – отруєння сурогатами алкоголю. Також ще 1 чоловік наразі знаходяться в реанімації.
         
Встановлено, що напередодні ввечері громадяни вживали алкоголь в одній компанії, а придбали його в одного з місцевих мешканців на дому.
 
Наразі особу продавця встановлено, в його помешканні проводяться обшуки. Вже встановлено, що у підвалі будинку він зберігав та здійснював продаж алкогольної продукції, яку придбавав у невстановленої особи у Харківській області без будь-яких документів та ліцензій.
 
Дані за вказаним фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
 
Досудове розслідування проводиться під процесуальним керівництвом Слов’янської місцевої прокуратури.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3003