Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2017

У Краматорську чоловік без певного місця проживання отримав 7 років в’язниці за зґвалтування неповнолітньої дівчини

Краматорський міський суд погодився із обґрунтованими доводами державного обвинувачення та визнав 40-річного чоловіка винним у зґвалтуванні 15-річної мешканки міста Краматорськ.
 
Подія сталася у ніч на 17 серпня 2016 року. Незнайомий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запропонував двом дівчатам, які відпочивали у центрі міста в компанії друзів, провести їх додому. Залишившись наодинці з однією із подруг, зловмисник потягнув її за руки до гаражів, де, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував.
 
Дівчинці вдалося втекти від насильника та покликати на допомогу сусідів, які викликали правоохоронців. Підозрюваного – чоловіка без певного місця проживання було затримано та за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.152 (зґвалтування неповнолітньої) КК України, заарештовано.
 
У суді обвинувачений свою провину визнав частково, мотивуючи тим, що у статеві стосунки з неповнолітньою вступив за її добровільною згодою. Проте результатами експертиз, показами свідків та іншими вичерпними доказами, наведеними державним обвинуваченням, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, його провину саме у зґвалтуванні дівчини доведено повністю.
 
Згідно із вироком суду, найближчі 7 років ґвалтівник проведе за ґратами.
 
                                                        Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2678