Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2017

Прокуратура повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення міському голові м. Покровська (ДОДАНО ВІДЕО)

Слідчим відділом прокуратури Донецької області спільно із Управлінням СБУ в Донецькій області повідомлено про підозру в декларуванні недостовірної інформації міському голові м. Покровська.
 
В рамках розслідування кримінального провадження встановлено, що мер, будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції заповнив та подав щорічну декларацію про доходи за 2015 рік.
 
Разом з тим, знаючи, що він зобов’язаний відображати повну та достовірну інформацію в усіх розділах декларації, діючи умисно, вніс у щорічну декларацію завідомо недостовірні відомості.
 
Зокрема, міський голова, маючи на меті приховання реально отриманих доходів, наявних грошових активів та фінансових зобов’язань, не вказав у поданій щорічній декларації за 2015 рік відомості про отримані ним доходи. Таким чином вчинив дії щодо внесення недостовірних відомостей у декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції».
 
На підставі зібраних доказів міський голова обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).
Вирішується питання щодо обрання міському голові запобіжного заходу.
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3963