Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2017

У Краматорську прокуратура у судовому порядку вимагає від міської влади захистити права дітей на безпечні умови відпочинку

Краматорською місцевою прокуратурою вживаються заходи щодо забезпечення  прав дітей на охорону здоров’я, безпечні умови для життя і здорового розвитку.
 
 
Так, протягом 2009-2014 років Краматорською міською радою передано на баланс одного із комунальних підприємств понад 30 дитячих майданчиків загальною вартістю майже 660 тис грн. При цьому, відповідної технічної документації, планів паспортизації та інвентаризації вказаних об’єктів благоустрою підприємству не надано.
 
 
Внаслідок порушення посадовими особами міської ради чинного законодавства України,  перевірка технічного стану конструктивних елементів майданчиків (багато з яких вже знаходяться в аварійному стані) не проводиться, що ставить під загрозу здоров’я та життя дітей та може призвести до тяжких наслідків.
 
У зв’язку з цим Краматорською місцевою прокуратурою подано до суду адміністративний позов про визнання бездіяльності міської ради незаконною.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2700