Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2017

Прокурор Донецької області Євген Бондаренко вручив повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення меру одного з міст області (ФОТО)

У понеділок, 26 червня, прокурор Донецької області Євген Бондаренко особисто вручив міському голові одного з міст Донеччини повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).
 
Установлено, що посадовець вчинив дії щодо внесення недостовірних відомостей у декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції».
 
Так, міський голова не вніс до щорічної декларації дані про всі наявні об’єкти нерухомості, транспортні засоби, отримані доходи та фінансові зобов’язання.
 
На даний час досудове розслідування, яке проводять слідчі Національної поліції під процесуальним керівництвом Слов’янської місцевої прокуратури, триває. Прокурор Донеччини Євген Бондаренко – старший групи процесуальних керівників у вказаному кримінальному провадженні.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3511