Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2017

У Краматорську прокуратура довела провину посадової особи у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення

Краматорська місцева прокуратура забезпечила у суді розгляд адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, яке скоїла посадова особа комунального підприємства.
 
Встановлено, що у липні 2016 року директор одного з комунальних підприємств м. Краматорська, будучи посадовою особою юридичної особи публічного права, не повідомив у встановленому законом порядку безпосереднього керівника, а саме Краматорського міського голову або іншу уповноважену особу міської ради,  про наявність у нього реального конфлікту інтересів.
 
Знехтувавши вимогами Закону України «Про запобігання корупції», чоловік підписав наказ про своє преміювання за 7 місяців 2016 року за якісне та своєчасне виконання виробничих завдань. Загальна сума премії склала понад 9,5 тис грн. 
 
  За вказаним фактом Краматорською місцевою прокуратурою до органів поліції спрямовано матеріали для складання протоколу про вчинення посадовцем адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за результатами розгляду якого суд визнав чоловіка винним в інкримінованому правопорушенні та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 3400 грн.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2957