Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2017

У Краматорську судитимуть трьох мешканців Полтавщини, які займалися незаконним викраденням автомобілів

Краматорською місцевою прокуратурою передано до суду обвинувальний акт стосовно мешканців Полтавської області, які робили бізнес на продажу власноруч викрадених автомобілів.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 1 лютого поточного року мешканці Полтавщини 22, 23 та 30 років приїхали до м. Краматорська з метою викрадення автотранспорту.
 
Встановивши за допомогою GPS-навігації місцезнаходження автомобіля “Honda-Acсord” 2010 р. в. (вартістю понад 180 тис грн) та скориставшись дублікатами ключів, зловмисники викрали іномарку з території охоронюваної стоянки та виїхали на ній до Полтави. Після продажу автівки молодики встигли розпорядитись вирученими коштами, проте згодом були затримані правоохоронцями.
 
На теперішній час слідством зібрано достатньо доказів скоєння зухвалою трійцею кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб) КК України.
 
Розслідування завершено. Правопорушникам загрожує від п'яти до восьми років за ґратами.
 
Додатково: на даний час вказаним громадянам також повідомлено про підозру у незаконному заволодінні ще одним автомобілем марки “Honda-Acсord” у м. Одесі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2410