Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2017

За клопотанням прокуратури Донецької області обрано запобіжний захід працівнику поліції, якого затримали на хабарі (ФОТО)

Краматорський міський суд підтримав клопотання прокуратури Донецької області та обрав заступнику начальника сектора превентивної діяльності Торецького відділення поліції Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі 50 520 грн.
 
Нагадаємо, 18 вересня слідчі прокуратури Донецької області спільно з працівниками Управління СБУ в Донецькій області викрили працівника поліції на отриманні хабара.
 
За даними слідчих, правоохоронець систематично вимагав кошти у водіїв мікроавтобусів, які перевозили товари, зокрема, у так звану «сіру зону». За грошову винагороду він обіцяв не складати на них адміністративні протоколи.
 
Працівниками прокуратури задокументовано 2 факти отримання неправомірної вигоди працівником поліції на суму 3 000 та 5 000 грн. Під час другої передачі коштів правоохоронець намагався втекти від слідчих, внаслідок чого потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.
 
Наразі поліцейський обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди).
 
Слідство, яке проводять слідчі обласної прокуратури, триває.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2380