Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2017

Футбольна команда прокуратури Донеччини вийшла у півфінал змагань на «Кубок захисника України» (ФОТО)

У понеділок, 16  жовтня, стадіон «Авангард» у м. Краматорську приймав на своєму полі учасників третього етапу змагань з футболу на «Кубок захисника України», ініційованих Генеральною прокуратурою України. 
 
Суперниками в нелегкій боротьбі за право увійти до півфіналу змагань виступили збірні команди прокуратур Донецької і Харківської областей.
 
За традицією, на підтримку воїнів АТО команда прокурорів Донецької області вийшла на поле у футболках з надписом «Донбас – це Україна!»  
 
 
Вже з перших хвилин матчу було зрозуміло, що гравці обох команд здатні подолати будь-які перешкоди на шляху до омріяної перемоги. Футболісти показали високий клас гри і блискучу майстерність володіння м’ячем, проводили гострі атаки і контратаки. Основний час гри завершився з нічийним рахунком 1:1, тому вся надія футболістів та численних уболівальників була на післяматчеві пенальті, які найбільш влучно реалізували донеччани: результат матчу – 5:3 (4:2 по пенальті).
 
Здобувши яскраву перемогу над харків’янами, футбольна збірна прокуратури Донеччини вийшла у півфінал змагань, у рамках якого зіграє з колегами із прокуратури Київської області. 
 
Вітаємо наших футболістів і бажаємо подальших перемог!
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2681