Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2017

У Краматорську заарештовано двох чоловіків, підозрюваних в умисному вбивстві товариша

Встановлено, що 9 жовтня, о 20:30, 44-річний чоловік, знаходячись за місцем свого мешкання, разом із трьома приятелями розпивав спиртні напої. Під час вживання алкоголю між чоловіками виникла сварка, в ході якої троє товаришів накинулись на четвертого з кулаками. Коли потерпілий впав на підлогу, «друзі» продовжили лупцювати його руками і ногами, а один з них навіть стрибав ногами по голові і тулубу жертви.    
 
У результаті жорстокого побиття 34-річний чоловік отримав поєднану травму голови, шиї і грудної клітини, переломи кісток черепа, під'язикової кістки, щитовидного хряща і  ребер, від чого помер на місці, а зловмисники вирішили приховати свій злочин, закопавши труп вбитого на подвір’ї.
 
Про скоєння вбивства, місцезнаходження трупу і прізвища учасників рокового застілля правоохоронці дізнались 13 жовтня із передсмертної записки одного із подільників - 26-річного чоловіка, який не витримав докорів сумління та покінчив життя самогубством.
 
Наразі за клопотанням Краматорської місцевої прокуратури двом мешканцям м. Краматорська, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3202