Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2017

За втручання прокуратури до державного бюджету сплачено майже 1 млн грн податкового боргу

Прокуратурою Донецькою області у ході моніторингу Єдиного державного реєстру судових рішень виявлено, що на розгляді Донецького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області про стягнення податкової заборгованості до одного з комунальних комерційних підприємств м. Маріуполя, яке займається наданням послуг з ремонту та технічного обслуговування електричного та механічного устаткування будівель.
 
Через те, що підприємство, у період з березня по червень поточного року, не сплачувало до державного бюджету нараховані суми податку на додану вартість, утворилася заборгованість у сумі майже 1 млн грн.
 
З метою захисту економічних інтересів держави прокуратурою здійснено ініціативний вступ у зазначену справу на стороні ГУ ДФС у Донецькій області.
 
Завдяки вжитим прокуратурою Донецької області заходам представницького характеру, судом задоволено зазначений позов і стягнуто з підприємства до державного бюджету недоотримані кошти у сумі майже 1 млн грн.

 

 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2391