Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.02.2024

У Бахмутському районі внаслідок авіаудару росіян дістали поранення троє людей (ФОТО)

29 лютого 2024 року, о 16:50, російська армія нанесла авіаудар, ймовірно, з використанням ФАБ-250 по сел. Щербинівці Бахмутського району.

Ворожа авіабомба поцілила у приватний житловий будинок, зруйнувавши його вщент. Від уламків та вибухової хвилі на території домоволодінь неподалік отримали поранення троє громадян. Жінку 63 років, яка під час обстрілу перебувала в будинку, госпіталізували з мінно-вибуховою і черепно-мозковою травмами, струсом головного мозку й серцевим нападом. Також зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості її 65-річний чоловік та їх сусід 76 років, які знаходились на вулиці. Останнього доставили до медичного закладу з кровотечею і наразі його стан стабілізовано.
 
      
 
Крім того, пошкоджено щонайменше 10 сусідніх будинків і господарських споруд.
 
      
 
Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.
 
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 279