Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2015

Прокуратура Донеччини контролює хід розслідування за фактом зґвалтування малолітньої

Артемівська міжрайонна прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування 11-річної дівчинки.
 
Встановлено, що у квітні поточного року двоє хлопців приблизно 15-17 років у приміщенні нежитлового будинку м. Артемівська зґвалтували свою знайому. Про те що трапилось дівчинка нікому не розповідала та уникала зустрічі з образниками.
 
Однак, 4 серпня, кривдники, у стані алкогольного сп’яніння, приїхали до малолітньої та, погрожуючи вогнепальною зброєю, змусили дівчинку сісти до них в автомобіль,  після чого повезли її у с. Привілля Артемівського району Донецької області. У заміському будинку до ґвалтівників приєднався їх 16-річний товариш. Підлітки спочатку побили малолітню, а потім знов зґвалтували. Додому злочинці відпустили дівчинку лише через два дні.
 
Про те, що трапилось постраждала розповіла своїй матері, після чого родина звернулася до правоохоронців з вимогою притягнути до відповідальності ґвалтівників.
 
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 152 (зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої чи малолітнього) КК України.
 
Наразі триває досудове розслідування, проводяться невідкладні слідчі дії,  направлені на з’ясування всіх обставин скоєного злочину та причетних до цього осіб.
 
Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі Артемівського міжрайонного прокурора.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3189