Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2016

За фактом підриву пасажирського автобуса біля КПП «Новомихайлівка» розпочато кримінальне провадження (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ФОТО)

Сьогодні, 10 лютого, близько 8:00 біля КПП «Новомихайлівка», що в Мар'їнському районі Донецької області на невідомому вибуховому пристрої підірвався автобус з пасажирами.
  
Встановлено, що мікроавтобус «Volkswagen» їхав з Донецька до Мар'їнки. Під час проходження пропускного пункту, водій, намагаючись об’їхати чергу, з’їхав з основної дороги на узбіччя та підірвався на вибуховому пристрої.  
  
 
 
Станом на 14:00 інформація щодо четвертого загиблого не підтвердилась. Остаточно відомо, що під час вибуху загинули 2 людини - водій мікроавтобусу 1971 р.н. та жінка. Ще один чоловік – мешканець Макіївки отримав тяжкі поранення. Його було доставлено до Курахівської міської лікарні, але від отриманих травм він також помер.
 
 
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
 
Досудове розслідування проводить Волноваський відділ Національної поліції в Головного управління Національної поліції Донецькій області під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3738