Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2016

За клопотанням прокуратури заарештовано чоловіка, який підозрюється у вбивстві військовослужбовця

За клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури Костянтинівським міськрайонним судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту строком на 60 діб чоловікові, який вбив одного військовослужбовця Збройних сил України та поранив іншого.
 
Нагадаємо, у ніч на 4 червня в одному з будинків м. Костянтинівки Донецької області сталася сварка, під час якої 36-річний чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, кухонним ножем спричинив смертельне поранення 31-річному військовослужбовцю ЗСУ та наніс множинні удари ножем ще одному бійцю.
 
Скоївши злочини, зловмисник втік, але через кілька днів був затриманий правоохоронцями за місцем мешкання матері. Чоловік визнав свою провину та пояснив, що схопився за ніж на ґрунті ревнощів до своєї жінки.
 
На даний час йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.129 (погроза вбивством), ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ст.15 ст.115 ч.2 п.13 (замах на умисне вбивство особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.
 
Досудове розслідування триває. Правопорушнику загрожує довічне позбавлення волі.
 
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 3081