Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2017

Чоловіка вдруге поспіль спіймали на співпраці з терористами «ДНР»

На Донеччині в ході спецоперації слідчі Управління СБ України затримали громадянина України, який співпрацював з представниками терористичної організації «ДНР».
 
Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та за клопотанням прокуратури Донецької області судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Так, заарештований підозрюється у зборі та передачі членам терористичної організації «ДНР» інформації щодо переміщення, дислокації військовослужбовців Збройних Сил України інших військових формувань, задіяних у проведенні антитерористичної операції на території Донецької області.
 
Окрім цього встановлено, що раніше вказаний громадянин вже притягувався органами безпеки до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та перебував під вартою, проте у березні 2016 року  колегією суддів Селидівського міського суду Донецької області був виправданий та звільнений з-під варти.
 
У подальшому, переховуючись від апеляційного суду Донецької області, в якому розглядається апеляційна скарга прокурора на виправдувальний вирок, посібник бойовиків продовжив свою протиправну діяльність по сприянню діяльності терористичної організації «ДНР».
 
 
                        Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2748